ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αναρτηθεί το προσωρινό μητρώο δικαιούχων – ωφελουμένων και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους του υπουργείου Τουρισμού στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, οι συνολικές αιτήσεις για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους έφτασαν τις 424.031....
Τουρισμός για όλους: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να αναρτηθεί το προσωρινό μητρώο δικαιούχων – ωφελουμένων και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους του υπουργείου Τουρισμού στον ιστότοπο του υπουργείου Τουρισμού mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή tourism4all.gov.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, οι συνολικές αιτήσεις για το πρόγραμμα τουρισμός για όλους έφτασαν τις 424.031.

Μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής και απορρίφθηκε, θα έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ηλεκτρονική ένσταση κατά των αποτελεσμάτων του προσωρινού μητρώου δικαιούχων-ωφελουμένων και του προσωρινού πίνακα αποκλειομένων, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Έπειτα και από την εξέταση των ενστάσεων θα αναρτηθεί το οριστικό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων και ο οριστικός πίνακας αποκλειομένων.

Το τελικό μητρώο δικαιούχων-ωφελουμένων για τους οποίους θα εκδοθεί e-voucher θα διαμορφωθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των αιτήσεων από το οριστικό μητρώο.

Ο τελικός δικαιούχος (μετά την κλήρωση) και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.

Από το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο. Η διαμονή των 4 διανυκτερεύσεων είναι προϋπόθεση.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.