ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για voucher διακοπών – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Όλα τα δεδομένα ενόψει της νέας κλήρωσης για το «Τουρισμός Για Όλους» - Οι δικαιούχοι και τα ποσά.
Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για voucher διακοπών – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι

Τουρισμός για Όλους: Την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτών, τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για χιλιάδες δικαιούχους φαντάζουν μια… σταγόνα στον ωκεανό, δίνοντας την  ευκαιρία για οικονομικές διακοπές.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα προχωρήσει σε νέα κλήρωση 125.000 αύλων ψηφιακών καρτών στα τέλη Ιανουαρίου.

Η νέα κλήρωση αναμένεται να μοιράσει voucher αξίας 150 ευρώ, ενώ για Σάμο, το voucher, διπλασιάζεται και «φτάνει» τα 300 ευρώ.

Οι νέες επιταγές, που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι αίτηση με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/ όπου θα αναρτηθούν οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης.

Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

«Στις πρώτες θέσεις με τις πιο υψηλές εξαργυρώσεις ψηφιακών καρτών για το 2022 είναι περιοχές όπως η Αιδηψός, το Τολό, η Αριδαία Πέλλας και η Θάσος. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τις τοπικές οικονομίες αλλά και για την εξισορρόπηση της τουριστικής κίνησης, που είναι και βασικός στόχος μας», δήλωσε ο Υπουργός.

Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για voucher διακοπών – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για voucher διακοπών – Αυτοί είναι οι δικαιούχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.