ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός: Με αυτές τις χώρες κλείνει συμφωνία η Ελλάδα (vid)

Με ποιες έκλεισε το deal και με ποιες συζητάμε – Ποιοι είναι οι όροι
Τουρισμός: Με αυτές τις χώρες κλείνει συμφωνία η Ελλάδα (vid)

Τις χώρες με τις οποίες έκλεισε ήδη συμφωνία ή βρίσκεται κοντά σε συμφωνία η Ελλάδα για να δεχθεί τουρίστες το καλοκαίρι αποκάλυψε ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τουρισμός στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Όπως ανέφερε «κλείδωσε» το deal με το Ισραήλ, για μια πτήση την εβδομάδα από αρχές Ιουλίου ή και λίγο νωρίτερα.

«Η Αθήνα αυτήν τη στιγμή που μιλάμε συζητάει με Ρωσία, Γερμανία, Αυστρία, Κύπρο, Δανία, Νορβηγία, Τσεχία, Αυστραλία. Εκτός από τη Γερμανία που τη θέλουμε πολύ βέβαια, όλες οι άλλες έχουν λίγα κρούσματα. Είναι ασφαλείς χώρες» όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

Ωστόσο, η Ελλάδα δεν έχει ακόμη χτυπήσει πόρτα σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Μ. Βρετανία, θα συζητήσουμε ωστόσο και μαζί τους». Αν δεχτούν την ελληνική πρόταση θα συναφθεί διακρατική συμφωνία.

Η Ελλάδα θέτει δύο όρους: Να γίνεται ένα τεστ έως 72 ώρες πριν από το ταξίδι και ας μην το λέει η ΕΕ, αλλά και να μην υπάρχει καραντίνα, όταν γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους. «Αν βάλουν όρο κι εκείνοι να γίνεται τεστ εδώ πριν αναχωρήσουν, το συζητάμε», όπως αναφέρθηκε.

ΠΗΓΗ: star.gr

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όταν οι έμποροι λένε “δεν πάμε καλά” είναι κωδική ονομασία πως πάνε καλά»!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός: Με αυτές τις χώρες κλείνει συμφωνία η Ελλάδα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.