ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός: Σε συμφωνία Ελλάδα και Αίγυπτος για άρση της καραντίνας

Τουρισμός: Σε συμφωνία για τον τουρισμό ήρθαν Ελλάδα και Αίγυπτος, που αποφάσισαν την άρση της καραντίνας σε τουρίστες μεταξύ των δύο χωρών. Σε κοινή δήλωση που κατέληξαν ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων, Χάλιντ Ελ Ανάνι, ενημέρωσαν για το γεγονός που παρουσίασε το αιγυπτιακό υπουργείο σε επίσημη ανακοίνωση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Τουρισμός: Σε συμφωνία Ελλάδα και Αίγυπτος για άρση της καραντίνας

Τουρισμός: Σε συμφωνία για τον τουρισμό ήρθαν Ελλάδα και Αίγυπτος, που αποφάσισαν την άρση της καραντίνας σε τουρίστες μεταξύ των δύο χωρών.

Σε κοινή δήλωση που κατέληξαν ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και ο υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων, Χάλιντ Ελ Ανάνι, ενημέρωσαν για το γεγονός που παρουσίασε το αιγυπτιακό υπουργείο σε επίσημη ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση: Κλείνουν τα σύνορα με τη Σερβία!

Αυτή είναι και η πρώτη τουριστική συμφωνία της Αιγύπτου με χώρα που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από την απόφαση πως αν κάποιος νοσήσει σε μία από τις δύο χώρες, θα μπορεί να επιστρέψει για νοσηλεία στην χώρα του, τηρώντας τα ιατρικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός: Σε συμφωνία Ελλάδα και Αίγυπτος για άρση της καραντίνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.