ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρίστες μάζεψαν 20 κιλά σκουπίδια από μονοπάτι στον Ομαλό

Την πρωτοβουλία να καθαρίσει ένα μονοπάτι του Ομαλού πήραν μερικοί Ολλανδοί τουρίστες, μετά από τη μεγάλη απογοήτευση που συνάντησαν κατά το περπάτημά τους στους ορεινούς όγκους των Χανίων. Δεν είναι νέο οτι οι εικόνες σε πολλά σημεία της υπαίθρου του νομού είναι ντροπιαστικές, αφού οι περαστικοί αφήνουν τα σκουπίδια τους χωρίς να τους ενδιαφέρει η...
Τουρίστες μάζεψαν 20 κιλά σκουπίδια από μονοπάτι στον Ομαλό

Την πρωτοβουλία να καθαρίσει ένα μονοπάτι του Ομαλού πήραν μερικοί Ολλανδοί τουρίστες, μετά από τη μεγάλη απογοήτευση που συνάντησαν κατά το περπάτημά τους στους ορεινούς όγκους των Χανίων.

Δεν είναι νέο οτι οι εικόνες σε πολλά σημεία της υπαίθρου του νομού είναι ντροπιαστικές, αφού οι περαστικοί αφήνουν τα σκουπίδια τους χωρίς να τους ενδιαφέρει η φυσική ισορροπία ή η καθαριότητα έστω του χώρου, με τις αρμόδιες αρχές να αδυνατούν να ανταποκριθούν στο έργο του καθαρισμού.

Χαρακτηριστικό το γεγονός οτι οι περιπατητές γέμισαν δύο τσουβάλια από μικροσκουπιδάκια.

Το σχόλιο του Herre Heersma:

«Σήμερα σχεδιάσαμε να κάνουμε μία βόλτα στον Ομαλό, από το καφενείο στη Μηλιά.

Η ποσότητα των σκουπιδιών κατά μήκος του δρόμου ήταν τρομερή και έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε την πρώτη τσάντα από ζωοτροφές που βρήκαμε και να βάλουμε όλα τα πλαστικά, τις κονσέρβες κλπ που βρήκαμε. Καταλήξαμε με τρεις τσάντες, υποθέτω περίπου 20 κιλά.

Γιατί ο Ελληνικός λαός δεν φροντίζει την ύπαιθρό του;»

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ατρόμητος: Επιστροφή Κουλούρη στο Περιστέρι!

Λάκης Λαζόπουλος: Με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Περιμένουν στις φυλακές οι ποινικοί τον πιλότο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρίστες μάζεψαν 20 κιλά σκουπίδια από μονοπάτι στον Ομαλό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!