ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρκία-Σεισμός: Θαύμα στα ερείπια – Έσωσαν 4χρονη μετά από 91 ώρες

Τουρκία-Σεισμός: Άλλο ένα παιδάκι βρέθηκε από τα διασωστικά συνεργεία κάτω από τα συντρίμμια στην Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό που έγινε την Παρασκευή στην Σμύρνη των 6.7 ρίχτερ. Τουρκία-Σεισμός: Πρόκειται για ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποία ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 91 ώρες. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται σε 4 κτίρια, ενώ σε 13 κτίρια έχουν ολοκληρωθεί, όπως λέει ο...
Τουρκία-Σεισμός: Θαύμα στα ερείπια – Έσωσαν 4χρονη μετά από 91 ώρες

Τουρκία-Σεισμός: Άλλο ένα παιδάκι βρέθηκε από τα διασωστικά συνεργεία κάτω από τα συντρίμμια στην Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό που έγινε την Παρασκευή στην Σμύρνη των 6.7 ρίχτερ.

Τουρκία-Σεισμός: Πρόκειται για ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποία ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 91 ώρες. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται σε 4 κτίρια, ενώ σε 13 κτίρια έχουν ολοκληρωθεί, όπως λέει ο υπουργός αστικοποίησης της Τουρκίας, σύμφωνα με το Anadolu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτσας: «Δεν αποκλείεται γενικό lockdown σε όλη τη χώρα»

Το όλο γεγονός ήταν μία ευχάριστη είδηση, μέσα στον ανείπωτο πόνο για τους πολλούς νεκρούς. Ενώ πολύ μεγάλος ήταν και ο αριθμός των τραυματιών στην συγκεκριμένη περιοχή. Ο σεισμός φυσικά που έγινε στο Αιγαίο, έπληξε σοβαρά και το νησί της Σάμου και υπήρχε η τραγική απώλεια των δύο παιδιών που καταπλακώθηκαν από τοίχο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία-Σεισμός: Θαύμα στα ερείπια – Έσωσαν 4χρονη μετά από 91 ώρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.