ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα: Η φωτογραφία που έδειξαν από το κομματιασμένο Kemal Reis

Προσπαθώντας να αποδείξει ότι η ελληνική φρεγάτα, Λήμνος, χτυπήθηκε από το Kemal Reis η Τουρκία έχει επιδοθεί σε μια πρωτοφανή προπαγάνδα.
Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα: Η φωτογραφία που έδειξαν από το κομματιασμένο Kemal Reis

Από την ώρα που ο Ερντογάν με βαρύγδουπο ύφος προειδοποιούσε «Και σήμερα είπαμε μην τυχόν επιτεθείτε στο Oruc Reis μας, αλλιώς θα πληρώσετε βαρύ τίμημα. Και έλαβαν την πρώτη απάντηση» τα τουρκικά μέσα κυριολεκτικά έδωσαν ρέστα.

Σε μια προσπάθεια να αποδείξουν ότι η ελληνική φρεγάτα, Λήμνος, χτυπήθηκε από το Kemal Reis έχουν επιδοθεί σε μια πρωτοφανή προσπάθεια παραποίησης της πραγματικότητας που φτάνει στα όρια της γελοιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν πως είναι σμπαράλια το Kemal Reis και δύο Τούρκοι τραυματίες

Πιο συγκεκριμένα στα τουρκικά Μέσα ανακυκλώνεται μια φωτογραφία που είναι προφανές ότι πρόκειται για φωτομοντάζ (και μάλιστα κακής ποιότητας) στην οποία φαίνεται η ελληνική φρεγάτα με χτυπημένη την πλώρη της.

Συγκεκριμένα η Yeni Safak δημοσιεύει στη διαδικτυακή της έκδοση «είδηση» τη φωτογραφία της φρεγάτας υπό τον τίτλο «Τουρκικό χαστούκι στο ελληνικό “Λήμνος”» και υπότιτλο «Ιδού τι έπαθε το “Λήμνος” από το “Kemal Reis” όταν προσπάθησε να εμποδίσει το “Oruc Reis”».

Οι φωτογραφίες που δείχνουν οι Τούρκοι

Πηγή instanews.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα: Η φωτογραφία που έδειξαν από το κομματιασμένο Kemal Reis», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.