ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών: «Μετά τον κορονοϊό δεν θα εμποδίσουμε κανέναν να φύγει» (vids)

Για την αποχώρηση των προσφύγων από τα σύνορα με την Ελλάδα, μίλησε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι περίπου 5.800 άτομα, μεταφέρθηκε από τη μεθοριακή γραμμή, σε εννέα κέντρα στο εσωτερικό της Τουρκίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας Πάντως, δεν παρέλειψε να…...
Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών: «Μετά τον κορονοϊό δεν θα εμποδίσουμε κανέναν να φύγει» (vids)

Για την αποχώρηση των προσφύγων από τα σύνορα με την Ελλάδα, μίλησε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι περίπου 5.800 άτομα, μεταφέρθηκε από τη μεθοριακή γραμμή, σε εννέα κέντρα στο εσωτερικό της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Πάντως, δεν παρέλειψε να… απειλήσει για ακόμα μία φορά, τονίζοντας πως τα πράγματα θα αλλάξουν, μόλις τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊός.

«Η εν λόγω κίνηση από την πλευρά μας δεν αποτελεί αλλαγή πολιτικής και οι μετανάστες θα είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν όταν η πανδημία περάσει. Όταν όλα τελειώσουν δεν θα εμποδίσουμε κανέναν που επιθυμεί να φύγει από την Τουρκία», τόνισε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών: «Μετά τον κορονοϊό δεν θα εμποδίσουμε κανέναν να φύγει» (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.