ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιόρτασε τον νόμο των ΛΟΑΤΚΙ με Σκέρτσο και Πατέλη – Προεδρεύει τον εαυτό της, όχι τον λαό

Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρόσβαλε τον θεσμό που εκπροσωπεί και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα...
Τραγική Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιόρτασε τον νόμο των ΛΟΑΤΚΙ με Σκέρτσο και Πατέλη – Προεδρεύει τον εαυτό της, όχι τον λαό

Τι να πει κανείς για την προκλητική ενέργεια της Κατερίνας Σακελλαροπούλου να γιορτάσει σε γνωστό «wine bar» την ψήφιση του ν/σ για τα ομόφυλα ζευγάρια; Για άλλη μια φορά τραγική. Για άλλη μια φορά «λίγη». Για άλλη μια φορά πρόσβαλε τον θεσμό που εκπροσωπεί. Και κυρίως, για άλλη μια φορά διχάζει τους Έλληνες, αντί να τους ενώνει.

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια το βράδυ της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής, o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πήγαν να γιορτάσουν την αποπεράτωση της ατζέντας που τους έχει δοθεί από τα διευθυντήρια της Δύσης.

Αφού οι κυβερνητικοί έστησαν ένα γελοίο πανηγυράκι στη Βουλή με φωτογραφίες και σέλφι, το μετέφεραν κατόπιν και στο «wine bar» όπου ήρθε να τους συναντήσει το θεσμικό «δεκανίκι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όμως η δουλειά της ΠτΔ δεν είναι να κάνει φιέστες με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, παρέα με τους «υπασπιστές» του Μητσοτάκη. Δεν εκπροσωπεί τον εαυτό της. Εκπροσωπεί τον ελληνικό λαό και τη δημοκρατία που πηγάζει από αυτόν. Και η πλειοψηφία του λαού είναι κατά του νομοσχεδίου, όπως έδειξαν όλες σχεδόν οι δημοσκοπήσεις. Όμως αντί να σεβαστεί έστω για τα προσχήματα τη λαϊκή βούληση, η κα Σακελλαροπούλου επέλεξε να εκτεθεί στο πανελλήνιο και να προάγει τον διχασμό, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος μιας μειοψηφίας.

Μακάρι να είχε την πρόθεση για να κάνει τέτοιες δημόσιες εμφανίσεις και σε εκδηλώσεις πολυτέκνων, σε διαμαρτυρίες για τη δημόσια υγεία, την παιδεία ή τα εθνικά θέματα. Μακάρι να είχε ψελλίσει έστω μια κουβέντα για την καταδίκη της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, ως ανελεύθερη χώρα που καταδυναστεύεται το κράτος δικαίου. Μακάρι να έκανε μια παρέμβαση ουσίας για το σκάνδαλο των υποκλοπών ή τη συγκάλυψη που συντελείται για το έγκλημα στα Τέμπη. Μακάρι να αφιέρωνε έστω και το 1/10 των ενεργειών που ξοδεύει για να διαφημίζει τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για να αποφυλακιστεί ο Φρέντυ Μπελέρης.

Μακάρι να έδειχνε την ίδια ευαισθησία να υπερασπιστεί τα παιδιά, όση έδειξε για να υπερασπιστεί δημόσια τον Λιγνάδη, τότε που… θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου» που έπρεπε να γίνουν «σεβαστά».

Δυστυχώς η ΠτΔ δίνει σημασία μόνο στην ατζέντα της. Και οι φαιδρότητες με τους ΛΟΑΤΚΙ πανηγυρισμούς έγιναν για να κάνει επικοινωνιακά «καλοπιάσματα» στον πρωθυπουργό, ώστε να ανανεώσει τη θητεία της. Η «διακοσμητική» ΠτΔ, να συνεχίσει να διακοσμεί τη χώρα με την απραξία της.

Η κα Σακελλαροπούλου μπορεί κάλλιστα να θεωρεί τον εαυτό της ως επίτιμη πρόεδρο της… Ουκρανίας ή του ΝΑΤΟ, πρόεδρο των ΛΟΑΤΚΙ+, πρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ, πρόεδρο «κλιματικής κρίσης», πάντως πρόεδρος των Ελλήνων δεν είναι με τίποτα. Απλά τραγική…

Για άλλη μια φορά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου πρόσβαλε τον θεσμό που εκπροσωπεί και δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα...

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγική Κατερίνα Σακελλαροπούλου, γιόρτασε τον νόμο των ΛΟΑΤΚΙ με Σκέρτσο και Πατέλη – Προεδρεύει τον εαυτό της, όχι τον λαό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.