ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τράγκας: «Με φιμώνουν με πρακτικές Κιμ»

Ο Γιώργος Τράγκας για πρώτη φορά τοποθετήθηκε μετά την απόλυση του από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αρθρογράφησε στο crashonline.gr και κατήγγειλε ουσιαστικά κυβερνητική παρέμβαση για την απόλυση του. Ο Τράγκας λοιπόν κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση, ότι άσκησε πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοφώνου, για τη μη ανανέωση της συνεργασίας του....
Τράγκας: «Με φιμώνουν με πρακτικές Κιμ»

Ο Γιώργος Τράγκας για πρώτη φορά τοποθετήθηκε μετά την απόλυση του από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αρθρογράφησε στο crashonline.gr και κατήγγειλε ουσιαστικά κυβερνητική παρέμβαση για την απόλυση του.

Ο Τράγκας λοιπόν κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση, ότι άσκησε πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοφώνου, για τη μη ανανέωση της συνεργασίας του. και όχι μόνο αυτό: υποστηρίζει ότι επιχειρεί να εμποδιστεί η παρουσία του σε όλη την μπάντα των FM.

Από το μακροσκελές άρθρο του, ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι ατάκες…

«Μαθαίνω ότι ο ιός του ολοκληρωτισμού θέλει να με φιμώσει. Μέλη της οικογένειας, ανιψιοί, αδελφοί και ξάδελφοι, επιθυμούν διακαώς να απομακρυνθώ από όλα τα Μέσα ενημέρωσης».

«Ενοχλούνται με όσα λέω , με όσα ψάχνω, με όσα φέρνω στο φως, τόσο για τους λοιμωξιολόγους, όσο και για τους κυβερνητικούς. Για την υγειονομική χούντα και τους επιχορηγούμενους από φαρμακοβιομηχανίες πατερούληδες».

«Οι κύριοι του Μαξίμου με πρωτοφανή πολιτικό εκβιασμό, με νοοτροπία Κιμ Γιονγκ Ουν πέτυχαν να διακοπεί το συμβόλαιό μου στα Παραπολιτικά FM».

«Tα τελευταία 24ωρα αισθάνομαι την ανάσα και τη δύναμη ενός φασιστικού μηχανισμού που θέλει να ακυρώσει κάθε ίχνος δημοσιογραφικής και πολιτικής λειτουργίας μου».

«Καταβάλλεται ιδιαίτερη λοιμογόνος προσπάθεια να φιμωθώ. Χθες πληροφορήθηκα, ότι κάποιοι κινούνται και πιέζουν να απομακρυνθώ και από την τηλεόραση. Να μην υπάρχω ούτε σε διαφημιστικό σποτ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τράγκας: «Με φιμώνουν με πρακτικές Κιμ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.