ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τράγκας: «Ο Τσιόδρας λειτούργησε με γεμάτες τις τσέπες…» – Οι «αμαρτωλές» συμβάσεις

Σύμφωνα με το crashonline.gr του Γιώργου Τράγκα
Τράγκας: «Ο Τσιόδρας λειτούργησε με γεμάτες τις τσέπες…» – Οι «αμαρτωλές» συμβάσεις

Την άποψη του για το θέμα του κορονοϊού και τα όσα γίνονται στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο σχολιάζει συχνά πυκνά ο Γιώργος Τράγκας.

Για ακόμα μία φορά, ο Τράγκας μέσω του crashonline.gr, στρέφεται κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χαρδαλιά και κυρίως του Σωτήρη Τσιόδρα.

Αναλυτικά όσα λέει ο Τράγκας

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Η Ελλάδα πορεύθηκε με σχετική ασφάλεια απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, εξαιτίας της ελληνικής θέλησης.

Ναι, φυσικά, υπήρχε ο φόβος, που είχε κυριεύσει τους πάντες (ακόμα υφίσταται αυτό το συναίσθημα), όμως οι πολίτες έκαναν το καθήκον τους.

Άκουσαν με θρησκευτική ευλάβεια τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Νίκο Χαρδαλιά της Πολιτικής Προστασίας και κυρίως τον Σωτήρη Τσιόδρα, που είχε τεθεί επικεφαλής στην ομάδα των σοφών του υπουργείου Υγείας (26 συνολικά στον αριθμό).

Οι «σοφοί», φυσικά, διαδραμάτισαν τον μεγαλύτερο ρόλο, αφού με την «συμμετοχή» τους στα κανάλια που με ευκολία τους φιλοξενούσαν (σ.σ. ειδικά μετά την «επιχορήγηση» του Μαξίμου στους καναλάρχες…) κατάφεραν να αλλάξουν άρδην την ζωή των Ελλήνων, με τις απόψεις που κατέθεταν.

Το ερώτημα όμως είναι το εξής: Οι 26 «σοφοί» είπαν την αλήθεια στον ελληνικό λαό;

Προφανώς, αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όμως, ο Σωτήρης Τσιόδρας και οι υπόλοιποι της ομάδας, λειτούργησαν με «γεμάτες τσέπες». Για να μην παρεξηγηθούμε. ΝΟΜΙΜΑ φυσικά!

Οι περισσότεροι από τους 26 σοφούς (το Crashonline.gr θα δημοσιοποιήσει τα πάντα), τα προηγούμενα χρόνια συνεργάστηκαν με ΜΑΜΟΥΘ εταιρείες φαρμάκων, με το αζημίωτο φυσικά, ώστε να κάνουν τις… έρευνες.

Δείτε το πρώτο κύμα των αποκαλύψεων με τις συμβάσεις από τις φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν υπογράψει οι ‘σοφοι’, βέβαια με το αζημίωτο.

Το Crashonline.gr παρουσιάζει και θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις των συμβάσεων που αποτελούν ολόκληρο τόμο, οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν όλη την αλήθεια».

Δείτε τις συμβάσεις ΕΔΩ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τράγκας: «Ο Τσιόδρας λειτούργησε με γεμάτες τις τσέπες…» – Οι «αμαρτωλές» συμβάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.