ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία χωρίς τέλος – Οκτώ νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες

Ένα βρέφος 6 μηνών που δεν άντεξε τις αναθυμιάσεις, ένα παιδί 6 ετών και μία 14χρονη είναι τα τελευταία θύματα στην χωρίς προηγούμενο τραγωδία στην Ανατολική Αττική, την ώρα που έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος άλλων πέντε ανθρώπων. Συνολικά εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει πάνω από τους 20. Το άτυχο βρέφος είχε μεταφερθεί...
Τραγωδία χωρίς τέλος – Οκτώ νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες

Ένα βρέφος 6 μηνών που δεν άντεξε τις αναθυμιάσεις, ένα παιδί 6 ετών και μία 14χρονη είναι τα τελευταία θύματα στην χωρίς προηγούμενο τραγωδία στην Ανατολική Αττική, την ώρα που έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος άλλων πέντε ανθρώπων. Συνολικά εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει πάνω από τους 20.

Το άτυχο βρέφος είχε μεταφερθεί στην θάλασσα από τους γονείς του, όταν έπιασε φωτιά το σπίτι τους, όμως δεν άντεξε τις αναθυμιάσεις και κατέληξε.

Ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, μιλώντας τις πρώτες πρωινές ώρες στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για οκτώ νεκρούς που ανασύρθηκαν από τη θάλασσα.

Την ίδια ώρα πάνω από 50 είναι οι άνθρωποι που έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα, με τους 11 από αυτούς να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί το Συσμανόγλειο, ο Ευαγγελισμός και το ΚΑΤ με τα ασθενοφόρα σε αυτά να φτάνουν το ένα μετά το άλλο.

Πηγές του ΕΚΑΒ κάνουν λόγω για αρκετά περισσότερους νεκρούς, αφού δεν έχει γίνει ακόμα επίσημος απολογισμός.

Ο Αλέξης Τσίπρας από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε, καθώς επέστρεψε εσπευσμένα από το ταξίδι του στην Βοσνία, αφού συσκέφτηκε με τις αρμόδιες αρχές, στη συνέχεια έκανε λόγο για εικόνα ασύμμετρου φαινομένου, χαρακτηρίζοντας δύσκολη τη στιγμή για την Αττική και μια δύσκολη νύχτα για την Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία χωρίς τέλος – Οκτώ νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.