ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Έσβησε ξαφνικά 12χρονο παιδί

Ανείπωτη τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία, εκεί όπου ένα 12χρονο παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή, κάτω από άγνωστες συνθήκες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agriniopress.gr, το παιδάκι είχε τελειώσει το σχολείο του και έκανε διακοπές με τους παππούδες του στο Θέρμο. Ο μικρός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, με τις βραδινές ώρες της Κυριακής να βρίσκεται σε...
Τραγωδία: Έσβησε ξαφνικά 12χρονο παιδί

Ανείπωτη τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία, εκεί όπου ένα 12χρονο παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το agriniopress.gr, το παιδάκι είχε τελειώσει το σχολείο του και έκανε διακοπές με τους παππούδες του στο Θέρμο.

Ο μικρός δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, με τις βραδινές ώρες της Κυριακής να βρίσκεται σε τοπική ταβέρνα, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλκίδα: Το έσκασε από το νοσοκομείο, έκλεψε αμάξι και δημιούργησε πανικό

Εκεί οι γιατροί δε βρήκαν κάτι ανησυχητικό και επέτρεψαν στον 12χρονο να επιστρέψει σπίτι του, αλλά μετά από τρεις ώρες περίπου, το παιδάκι εξέπνευσε.

Ήδη έχουν αρχίσει έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου του, ενώ διαδικασίες γίνονται για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην πόλη της Πάτρας, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας αυτής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία: Έσβησε ξαφνικά 12χρονο παιδί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.