ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία και ΣΟΚ στην Αταλάντη: Πέθανε ξαφνικά 22χρονος!

Θρήνος στην Αταλάντη, με έναν 22χρονο ο οποίος σόκαρε όλη τη Φθιώτιδα, χάνοντας ξαφνικά τη ζωή του.
Τραγωδία και ΣΟΚ στην Αταλάντη: Πέθανε ξαφνικά 22χρονος!

Θρήνος στην Αταλάντη, με έναν 22χρονο ο οποίος σόκαρε όλη τη Φθιώτιδα, χάνοντας ξαφνικά τη ζωή του.

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Αταλάντη, εκεί που ένας 22χρονος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, χωρίς να γίνει γνωστό κάτι περισσότερο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το LamiaReport, ο άτυχος νέος την Πέμπτη παρουσίασε ισχυρό πονοκέφαλο και ανέβασε ξαφνικά πολύ υψηλή πίεση, ενώ στη συνέχεια κατέρρευσε.

Άμεσα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης, ενώ από εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να πάει στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ.

Δυστυχώς αν και έδωσε μάχη, δεν τα κατάφερε και τα ξημερώματα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αναστασίας: «Πήρες τη ζωή της, το πνεύμα της όμως δεν νικιέται»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κάτι κρύβει ο πιλότος λένε οι αστυνομικοί – Δεν έχει κλείσει η υπόθεση!

Ελλάδα-Τσεχία: Ήρθε η ώρα για εκδίκηση-Θα πέσουν κορμιά στον μεγάλο τελικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία και ΣΟΚ στην Αταλάντη: Πέθανε ξαφνικά 22χρονος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.