ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Καλύβια: Αυτοκτόνησε μπροστά στους αστυνομικούς

Σοκαρισμένοι είναι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες αυτοκτονίας ενός άνδρα. Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, στα Καλύβια Θωρικού, μπροστά στα μάτια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μητέρα και γιος είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με τους γείτονες να καλούν την...
Τραγωδία στα Καλύβια: Αυτοκτόνησε μπροστά στους αστυνομικούς

Σοκαρισμένοι είναι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες αυτοκτονίας ενός άνδρα.

Η οικογενειακή τραγωδία γράφτηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, στα Καλύβια Θωρικού, μπροστά στα μάτια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., μητέρα και γιος είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο, με τους γείτονες να καλούν την Άμεση Δράση καθώς φοβήθηκαν ότι τα πράγματα θα ξέφευγαν.

Όταν έφτασαν στο σημείο δύο πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση άνοιξε το πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου του, πήρε μια καραμπίνα και πριν καλά – καλά προλάβουν οι αστυνομικοί να αντιδράσουν έδωσε τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνοτουρκικά: Τα χώνει στην Τουρκία η Μέρκελ: «Έχει επιθετικό χαρακτήρα»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Καλύβια: Αυτοκτόνησε μπροστά στους αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.