ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασταμάτητος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Εκλογοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη

Ακούστε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη
Ασταμάτητος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Εκλογοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη

Η τραγωδία στα Τέμπη αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης της εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 6» στην ΕΡΤ1 και ο Άδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε να τοποθετηθεί.

Διαβάστε πρώτα τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων του τόπου μας, ο οποίος σχολιάζεται με αρνητικό πρόσημο στο Twitter:

«Πιστεύω ότι το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία και στην κυβέρνηση να χαράξει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία.

Και να θέτει το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. Γιατί έγινε το δυστύχημα; Το δυστύχημα έγινε για έναν βασικό λόγο. Γιατί εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου.

Το αναξιοκρατικό κράτος. Το κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του 80′ και που ζει μέχρι σήμερα. Είναι ίσως η ευκαιρία για να τελειώσουμε με αυτό το κράτος».

Πάμε πάλι:

«Το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία». Τέλεια. Ευτυχώς δηλαδή που έγινε το δυστύχημα, γιατί έτσι δημιουργήθηκε η ευκαιρία. Δεν πάμε καλά. Η ευκαιρία θα είχε δημιουργηθεί αν είχε γίνει μία, αναίμακτη, λάθος συνεννόηση ή κάποιο ακίνδυνο τεχνικό πρόβλημα. Όχι όταν έχουν σκοτωθεί για το τίποτα δεκάδες άνθρωποι. Άραγε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αυτόν τον τρόπο θα σχολίαζε αν είχε δικό του άνθρωπο στη λίστα των θυμάτων; Αν ναι, τότε μιλάμε για έναν τύπο που έχει υποβαθμίσει την υπέρτατη έννοια της ζωής.

«Εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου»

Μα, ποιος είναι κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια; Γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν έχει βάλει τέλος σε αυτό το βαθύ κράτος του δημοσίου που αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης; Και, εν πάση περιπτώσει, βαθύ-ρηχό κράτος, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να μην σκοτώνονται για το τίποτα τόσοι άνθρωποι. Τελεία και παύλα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει τα 40 και εκλογοποιείται το δυστύχημα. Λίγος σεβασμός.

Ακούστε τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τραγωδία στα Τέμπη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ασταμάτητος ο Άδωνις Γεωργιάδης – Εκλογοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.