ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Θρίλερ για την τύχη δύο επιβατών – Δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA τους

Μια φοιτήτρια και ένας μετανάστης που ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη παραμένουν αταυτοποίητοι, χωρίς να έχουν βρεθεί ακόμα ίχνη τους.
Τραγωδία στα Τέμπη: Θρίλερ για την τύχη δύο επιβατών – Δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA τους

Τραγωδία στα Τέμπη: Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ελλάδα, με 55 θύματα να έχουν ταυτοποιηθεί προς το παρόν και δύο να  αγνοούνται.

Μια φοιτήτρια και ένας μετανάστης που ταξίδευαν με τη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη παραμένουν αταυτοποίητοι, γιατί ακόμη δεν έχουν βρεθεί ίχνη τους, με αποτέλεσμα οι συγγενείς και οι κοντινοί τους άνθρωποι να ζουν τον απόλυτο εφιάλτη.

Πρόκειται για την 23χρονη Εριέττα και έναν 34χρονο από το Μπαγκλαντές. Οι γονείς της φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής που βρισκόταν στο μοιραίο Intercity, έχουν να επικοινωνήσουν μαζί της από το βράδυ της Τρίτης και ως τώρα δεν έχουν από πουθενά νέα για εκείνη.

Όσο για το δεύτερο άτομο, ταξίδευε προκειμένου να εκδώσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα, με την εξαφάνισή του να δηλώνεται στις Αρχές από έναν φίλο του.

Μάλιστα, έχει παρθεί δείγμα DNA από μία οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του, με τους συγγενείς του στο Μπαγκλαντές να περιμένουν νέα από την Ελλάδα για την τύχη του ανθρώπου τους.

Όλα αυτά την ώρα που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη θλίψη και την οργή που επικρατεί, με μαζικά συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αγανακτισμένους πολίτες.

Κατά τα άλλα, το ρεσιτάλ μπουρδολογίας συνεχίζεται, με τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ να «θάβουν» τις κυβερνητικές ευθύνες και προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στον σταθμάρχη.






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη: Θρίλερ για την τύχη δύο επιβατών – Δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.