ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τέμπη – «Βόμβα»: Υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του! (vid)

Μια νέα πληροφορία λέει ότι υπήρχε δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του στο δυστύχημα των Τεμπών.
Τραγωδία στα Τέμπη –  «Βόμβα»: Υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του! (vid)

Τραγωδία στα Τέμπη: Ολοένα και περισσότερες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται να εξηγήσουν γιατί φτάσαμε στο τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Σε εκπομπή του Open TV, κυκλοφόρησε η πληροφορίες που ενδεχομένως να υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης στον μοιραίο σταθμό, εκτός από τον 59χρονο -που συνελήφθη και παραδέχθηκε οτι φέρει, έστω και εν μέρει- και να εγκατέλειψε τη θέση του!

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος πολυτραυματιών Θ. Καρατσιώλης και ο δικηγόρος πολυτραυματίας Γ. Μπαρτζιώκης μίλησαν για τη δικογραφία, το σταθμαρχείο της Λάρισας, τις αποζημιώσεις και την πληροφορία ότι υπάρχει και δεύτερος σταθμάρχης την ώρα του δυστυχήματος.

«Δεν υπάρχει νόμος που να εμποδίζει να εμποδίζει τα θύματα να διεκδικήσουν αποζημιώσεις», είπε αρχικά και στη συνέχεια έριξε τη «βόμβα»: «Η πληροφορία ήρθε από διπλανό παρακείμενο καφέ, όπου γινότανε μια γιορτή. Μας ήρθε έγκυρη πληροφορίες από θαμώνα. Πηγαινοέρχονταν κάποιοι σιδηροδρομικοί, πέρα δώθε στο καφέ και στο σταθμαρχείο, είχανε πάρει και ποτά! Είναι σοβαρά αυτά που καταγγέλλω γιατί που τα έχουν πει και επώνυμα. Και την Καθαρά Δευτέρα έγινε αυτό και την Τρίτη υπήρχε ένα είδους γιορτής με μουσική και οχλαγωγία. Υπάρχει η πληροφορίες οτι στη βραδινή βάρδια υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης και οτι έχει φύγει ο ένας και πήγε στο σπίτι του. Αυτό μπορεί κάλλιστα να εξακριβωθεί από το GPS του κινητού του »!

Τραγωδία στα Τέμπη: Δείτε παρακάτω το αναλυτικό ρεπορτάζ






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τέμπη – «Βόμβα»: Υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.