ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, δεν τα κατάφερε το 10χρονο κορίτσι

Άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Το παρέσυρε μοτοσικλετιστής της ομάδας «Ζ» το βράδυ της Παρασκευής (7/9)
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, δεν τα κατάφερε το 10χρονο κορίτσι

Δεν τα κατάφερε τελικά το μικρό κορίτσι που χτύπησε ο μοτοσικλετιστής της ομάδας «Ζ» στη Θεσσαλονίκη και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το δεκάχρονο κορίτσι παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας «Ζ» το βράδυ της Παρασκευής (7/9) στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στο ύψος του ΙΚΕΑ. Αν και ο αστυνομικός προσπάθησε να το αποφύγει εν τέλει δεν τα κατάφερε και το χτύπησε.

Το κορίτσι νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι μαζί της ήταν και η 15χρονη αδερφή της, η οποία επίσης τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά.

Επεισόδια έξω από το Βελλίδειο

Πήρε υπογεγραμμένη φανέλα Αντετοκούνμπο ο Αλέξης Τσίπρας (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, δεν τα κατάφερε το 10χρονο κορίτσι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.