ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Αίγινα – Πνίγηκε 15χρονος σε πισίνα

Θρήνος στην Αίγινα μετά την είδηση για τον πνιγμό ενός 15χρονου σε πισίνα σπιτιού στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό Αίγινας. Θρήνος στην Αίγινα από τον τραγικό θάνατο ενός νέου παιδιού που πνίγηκε σε πισίνα παιδιού στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό. Το τραγικό αυτό γεγονός στην Αίγινα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και έγινε γνωστό το...
Τραγωδία στην Αίγινα – Πνίγηκε 15χρονος σε πισίνα

Θρήνος στην Αίγινα μετά την είδηση για τον πνιγμό ενός 15χρονου σε πισίνα σπιτιού στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό Αίγινας.

Θρήνος στην Αίγινα από τον τραγικό θάνατο ενός νέου παιδιού που πνίγηκε σε πισίνα παιδιού στην περιοχή της Πολίτισσας στον Μεσαγρό.

Το τραγικό αυτό γεγονός στην Αίγινα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και έγινε γνωστό το απόγευμα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού του Σαρωνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Τα αποτελέσματα από τα 198 δείγματα στις φυλακές Κορυδαλλού

Σύμφωνα με τα όσα είπε ένας δημοτικός σύμβουλος στο σημείο του τραγικού συμβάντος έφτασε η αστυνομία καθώς και το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας που έφτασε στον Μεσαγρό μετά από εννέα λεπτά μεταφέροντας και γιατρό, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβαν.

Πηγή: aeginaportal

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Αίγινα – Πνίγηκε 15χρονος σε πισίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.