ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι (vid)

Νεκροί εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων, οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα που τα ίχνη τους είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική ο πρώτος άντρας βρέθηκε στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε από την πυροσβεστική, σε απόσταση 400 μέτρα, στον οικισμό Διψέλιζα....
Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι (vid)

Νεκροί εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, ανήμερα των Θεοφανείων, οι δύο αγνοούμενοι στην Κερατέα που τα ίχνη τους είχαν χαθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική ο πρώτος άντρας βρέθηκε στον οικισμό Ελαιοχώρι σε ρεματιά, ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε από την πυροσβεστική, σε απόσταση 400 μέτρα, στον οικισμό Διψέλιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος αγνοούμενος βρέθηκε 1500 μέτρα μακρυά από το αυτοκίνητο.

Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε πνιγμένη μία 67χρονη στα πίσω καθίσματα αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνταν ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Πώς εξαφανίστηκαν οι τρεις άνθρωποι:

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του στην Κερατέα την Παρασκευή το μεσημέρι, μαζί με τον γείτονά τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και χθες το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και τελικά χθες το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν το δρόμο λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

πηγη: www.protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί και οι δύο αγνοούμενοι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.