ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ημαρτον! Στην Ελλάδα του 2020 πεθαίνει γυναίκα από το κρύο!

Γυναίκα 63 ετών πέθανε από το κρύο. Την είδηση τη διαβάσαμε στο διαδίκτυο.Στην Ελλάδα του 2020. Αν είναι δυνατόν...
Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ημαρτον! Στην Ελλάδα του 2020 πεθαίνει γυναίκα από το κρύο!

Γυναίκα 63 ετών πέθαινε στην Κέρκυρα από το κρύο. Να το πούμε πάλι; Γυναίκα 63 ετών πέθανε από το κρύο. Την είδηση τη διαβάσαμε στο διαδίκτυο. Δυσκολεύτηκαμε να το πιστέψουμε. Τραγωδία, το δίχως άλλο.

Διαβάζεις πιο προσεκτικά. Λες, μπας και ήταν άστεγη; Μπας και ήταν κάποιο άλλο το πρόβλημα; Θα μου πείτε τώρα, τι άλλο; Να βγήκε έξω χωρίς να βάλει μπουφάν; Ας μη συνεχίσουμε διότι μόνο ωραίο δεν είναι να μιλάει κανείς έτσι, ειδικά όταν έχει «φύγει» ένας άνθρωπος.

Τίποτε λοιπόν το… παράξενο δεν συνέβη. Γυναίκα 63 ετών πέθανε από το κρύο μέσα στο σπίτι της.

Τραγωδία στην Κέρκυρα

Όπως επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, «ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από κρυοπληξία».

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε την Τετάρτη από τους γείτονές της όταν την αναζήτησαν, καθώς δεν είχε δώσει τις τελευταίες ώρες σημεία ζωής.

Διαβάστε ακόμα: Κώστας Σαββιδάκης: «Ντρεπόμαστε να πούμε πως είμαστε Χριστιανοί». Το Sportime ξεκίνησε, πολλοί ακολουθούν…

Τι στο καλό γίνεται με κοινωνικά μερίσματα; Επιδόματα θέρμανσης; Πόσο καθυστερεί να τα πάρει πια ο κόσμος που τα έχει ανάγκη; Ούτε ένα μήνα δεν κάνει κρύο, πραγματικό ψύχος, στην Ελλάδα –στην Ελλάδα του 2020- και πεθαίνει άνθρωπος από το κρύο; Είμαστε με τα καλά μας. Και διαβάζεις πριν κάτι μέρες: «Ένας νεκρός από τροχαία όλο το 2019 στο Όσλο». Ένας νεκρός (για την ώρα) από το κρύο στην Ελλάδα το 2020…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Κέρκυρα: Ημαρτον! Στην Ελλάδα του 2020 πεθαίνει γυναίκα από το κρύο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.