ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κόρινθο – Νεκρός 33χρονος οδηγός μηχανής (vid)

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για 33χρονο στην Κόρινθο. Ο νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας οδηγούσε τη Μ.Παρασκευή, στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου- Εξαμιλίων, όταν το μηχανάκι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα ο 33χρονος, να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο, σύμφωνα με το korinthostv.gr, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κορίνθου, χωρίς να...
Τραγωδία στην Κόρινθο – Νεκρός 33χρονος οδηγός μηχανής (vid)

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για 33χρονο στην Κόρινθο.

Ο νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας οδηγούσε τη Μ.Παρασκευή, στον επαρχιακό δρόμο Κορίνθου- Εξαμιλίων, όταν το μηχανάκι εξετράπη της πορείας του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα ο 33χρονος, να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο, σύμφωνα με το korinthostv.gr, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Κορίνθου, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα, αφού διαπίστωσε ότι ο θάνατος του από την πτώση, ήταν ακαριαίος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απ’ το σημείο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Κόρινθο – Νεκρός 33χρονος οδηγός μηχανής (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.