ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στις Πλαταιές: Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση από άνδρα, ότι εντόπισε αναίσθητους στο σπίτι τους τον πατέρα και τον παππού του, στις Πλαταιές Βοιωτίας. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο γηραιότερος άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο νεώτερος σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές Βοιωτίας χωρίς...
Τραγωδία στις Πλαταιές: Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε στις αρχές, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε κλήση από άνδρα, ότι εντόπισε αναίσθητους στο σπίτι τους τον πατέρα και τον παππού του, στις Πλαταιές Βοιωτίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει ο γηραιότερος άνδρας είναι νεκρός, ενώ ο νεώτερος σώθηκε την τελευταία στιγμή. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν αναίσθητοι σε σπίτι στις Πλαταιές Βοιωτίας χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους.

Ο γιος της οικογένειας έσπευσε να ειδοποιήσει τις πυροσβεστικές αρχές, οι οποίες άμεσα ξεκίνησαν επιχείρηση, έτσι ώστε να προσεγγίσουν το σημείο.

Όταν έφτασαν, ο γηραιότερος άνδρας ήταν δυστυχώς νεκρός, ενώ κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σώθηκε ο νεώτερος άνδρας.

Κατά πληροφορίες, στην περιοχή υπήρξε διακοπή ρεύματος, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιόνι) και οι δύο άνδρες άνοιξαν τη γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα από τις αναθυμιάσεις ο ένας να καταλήξει και ο άλλος να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στις Πλαταιές: Ένας νεκρός μέσα στο σπίτι του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.