×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Γυναίκα έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ


Sportime Team

Τραγωδία στο Μοσχάτο: Γυναίκα έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ


Τραγωδία στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, όπου γυναίκα έπεσε στις ράγες του τρένου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (25/5) στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, στην γραμμή ένα. Η γυναίκα, νεαρής ηλικίας (εικάζεται κάτω των 18 ετών), έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής, συνθήκες, στις γραμμές του τρένου. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που διέρχονταν συρμός του ΗΣΑΠ στον σταθμό του Μοσχάτου.

Αμέσως η Πυροσβεστική υπηρεσία βρέθηκε στο σημείο, με 4 οχήματα και 12 πυροσβέστες. Αρχικά υπήρξε η πληροφορία ότι η κοπέλα είναι σε ζωντανή, αλλά σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όμως λίγο μετά έγινε γνωστό ότι απεβίωσε.

Ο σταθμός του Μοσχάτου εκκενώθηκε αμέσως καθώς έγινε η προσπάθεια απεγκλωβισμού και ανάσυρσης της κοπέλας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο, σοκαρίστηκαν μόλις είδαν την νεαρή κοπέλα να πέφτει στο κενό. Μάλιστα ένας νεαρός φέρεται να μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο, λίγο πριν «βουτήξει» στο κενό. Το άτομο αυτό έτρεξε στον σταθμό και είπε ότι η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στο σημείο εκτός της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται και η αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου της γυναίκας. Η τραγωδία στο Μοσχάτο, έφερε και αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, όπως είναι λογικό. Εδώ και ώρα η κυκλοφορία των συρμών, γίνεται στα τμήματα Πειραιάς – Φάληρο και Ταύρος – Κηφισιά.