ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Αναστολή 75 ημερών στις επιταγές για επιχειρήσεις που έχουν πληγεί

Διαδικασία που θα γίνεται ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 6 Απριλίου
Τράπεζα Πειραιώς: Αναστολή 75 ημερών στις επιταγές για επιχειρήσεις που έχουν πληγεί

Τράπεζα Πειραιώς: Ανακοίνωση εξέδωσε για διαβίβαση στοιχείων αξιογράφων αναφορικά με την αναστολή προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής κατά 75 ημέρες.

Σύμφωνα με το άρθρο 2 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου στις 30.03.2020, προβλέπεται η  αναστολή των προθεσμιών λήξης, εμφάνισης και πληρωμής επιταγών, συναλλαγματικών και γραμματίων σε διαταγή (με ημερομηνία πληρωμής από 31.03.2020 μέχρι 31.05.2020) κατά 75 ημέρες των επιχειρήσεων που είτε έχουν αναστείλει τη δραστηριότητά τους, είτε έχουν πληγεί δραστικά από την επιδημία του κορονοϊού και ανήκουν σε Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ) όπως αυτοί προσδιορίζονται και διαβιβάζονται στις τράπεζες από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σταϊκούρας: «Επανάληψη των μέτρων στήριξης τον Μάιο»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Τράπεζα Πειραιώς, για τη διευκόλυνση των συναλλασσόμενων πελατών της, μπορούν να καταθέσουν τη δήλωση αναστολής εξόφλησης επιταγών ηλεκτρονικά από τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Για τους πελάτες που δεν διαθέτουν winbank και που δεν είναι εφικτή η εγγραφή στην υπηρεσία, θα δίνεται και η δυνατότητα δήλωσης στο κατάστημα εξυπηρέτησης του πελάτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τράπεζα Πειραιώς: Αναστολή 75 ημερών στις επιταγές για επιχειρήσεις που έχουν πληγεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.