ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: «Μήνυση στους γονείς μου, με έκλεισαν στο ψυχιατρείο!»

Η ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: «Μήνυση στους γονείς μου, με έκλεισαν στο ψυχιατρείο!»

Μήνυση σε βάρος των γονιών της έχει καταθέσει η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου, προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψή της, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Η ηθοποιός είχε γίνει περισσότερο γνωστή από την περιπέτεια που είχε πριν από δυόμιση χρόνια, όταν κατήγγειλε ότι οι γονείς της την είχαν βάλει με το ζόρι στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας περιουσιακών διαφορών τους.

Το βράδυ της Τετάρτης η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είπε μεταξύ άλλων.

«Έκανα μήνυση στους γονείς και στον ξάδερφό μου, ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή στο ακροατήριο, σημαίνει ότι είναι πολύ βάσιμες”, είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: “Με δύο ένορκες καταθέσεις ότι κάποιος δεν είναι καλά, μπορεί να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Μάλιστα, η μία από τις δύο καταθέσεις που έγιναν εις βάρος μου, ήταν από έναν ξάδερφό μου από την Πάτρα, ο οποίος είχε να με δει τουλάχιστον 7 χρόνια. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι΄αυτό διώκονται για ψευδορκία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: «Μήνυση στους γονείς μου, με έκλεισαν στο ψυχιατρείο!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.