Τρίκαλα: Καρέ-καρέ η διάσωση ενός άντρα που έπεσε σε χαράδρα! (vid)

Πολύ πικρή αποδείχθηκε η ρίγανη που πήγε να μαζέψει το απόγευμα της Τρίτης (23/6) ένας 77χρονος στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalaola, ο ηλικιωμένος πήγε πίσω από το εξωκλήσι του χωριού στα Τρίκαλα, όπου άνθησε η ρίγανη νωρίς, δεν πρόσεξε, παραπάτησε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην απότομη πλαγιά περίπου 30 μ....

Πολύ πικρή αποδείχθηκε η ρίγανη που πήγε να μαζέψει το απόγευμα της Τρίτης (23/6) ένας 77χρονος στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trikalaola, ο ηλικιωμένος πήγε πίσω από το εξωκλήσι του χωριού στα Τρίκαλα, όπου άνθησε η ρίγανη νωρίς, δεν πρόσεξε, παραπάτησε και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσει στην απότομη πλαγιά περίπου 30 μ. από το σημείο.

Όταν έγινε αντιληπτό από τους συγχωριανούς του, αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, όπου μετέβησαν στο σημείο.

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οι συγχωριανοί του τον είχαν σκεπάσει με ένα νάιλον μέχρι να έρθουν τα σωστικά συνεργεία.

Φτάνοντας οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στήθηκε η επιχείρηση διάσωσης. Αφού ο τραυματίας σταθεροποιήθηκε στο φορείο, άρχισε η ανάσυρση, όπου μαζί με του Πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ, βοήθησαν και οι κάτοικοι.

Τον άτυχο άντρα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφερε στο Νοσοκομείο στα Τρίκαλα. Μέχρι στιγμής παρόλο που έφερε βαριά τραύματα, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Στο σημείο του ατυχήματος ήταν από την πρώτη στιγμή και άτομα της οικογένειά του.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο