Τρίκαλα: Κρατούμενος έκρυψε στον… πρωκτό του τρία κινητά τηλέφωνα!

Η επιθυμία του να έχει κινητό τηλέφωνο πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν μεγάλη, ωστόσο δεν βρήκε και τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να τα περάσει. Τρίκαλα: Ένας 34χρονος, που κρατείται στις Φυλακές της Μπαλκούρας για κλοπές, επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής από την πενθήμερη άδειά του. Βέβαια, πρέπει να...

Η επιθυμία του να έχει κινητό τηλέφωνο πίσω από τα κάγκελα στις φυλακές στα Τρίκαλα φαίνεται πως ήταν μεγάλη, ωστόσο δεν βρήκε και τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να τα περάσει.

Τρίκαλα: Ένας 34χρονος, που κρατείται στις Φυλακές της Μπαλκούρας για κλοπές, επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής από την πενθήμερη άδειά του.

Βέβαια, πρέπει να ξέχασε τον εξονυχιστικό έλεγχο που υποβάλλονται πριν μπουν στην Φυλακή και για κακή του τύχη ο ανιχνευτής μετάλλων «χτύπησε» και τον μαρτύρησε.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν άργησαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και όπως διαπιστώθηκε ο 34χρονος έκρυβε στον πρωκτό του τρία κινητά τηλέφωνα και τέσσερις κάρτες sim!

Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο στα Τρίκαλα, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ πριν του δώσουν καθαρτικό …παρέδωσε τα κινητά από μόνος του και παραμένει νοσηλευόμενος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν …κρύβει και κάτι άλλο.

Πηγή: TV10.gr