ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Μήνυμα από το 112 για τη χρήση μάσκας

Στα Τρίκαλα έχει επιβληθεί μίνι lockdown στην περιοχή και εστάλησαν sms από το 112 και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τη χρήση μάσκας. Λίγες ώρες μετά την επιβολή του μίνι lockdown στα Τρίκαλα μήνυμα από το 112 στάλθηκε πριν από λίγη ώρα στους κατοίκους μετά την επιβολή των νέων μέτρων στην περιοχή. Λίγο...
Τρίκαλα: Μήνυμα από το 112 για τη χρήση μάσκας

Στα Τρίκαλα έχει επιβληθεί μίνι lockdown στην περιοχή και εστάλησαν sms από το 112 και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τη χρήση μάσκας.

Λίγες ώρες μετά την επιβολή του μίνι lockdown στα Τρίκαλα μήνυμα από το 112 στάλθηκε πριν από λίγη ώρα στους κατοίκους μετά την επιβολή των νέων μέτρων στην περιοχή.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ εστάλησαν SMS από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με σαφείς οδηγίες για κατοίκους και επισκέπτες ενώ τονίστηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: Μήνυμα από το 112 για τη χρήση μάσκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.