ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος που αγνοούνταν

Νεκρός εντοπίστηκε στα Τρίκαλα ο 59χρονος Γιώργος Μιχαλόπουλος που αγνοούνταν από χθες (3/10).
Τρίκαλα: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος που αγνοούνταν

Χωρίς τις αισθήσεις του, σε χαράδρα στα Τρίκαλα εντοπίστηκε ο 59χρονος επιχειρηματίας, Γιώργος Μιχαλόπουλος που αγνοούνταν από χθες (3/10), το μεσημέρι όταν και είχε πάει μαζί με φίλους του για κυνήγι.

Ο άτυχος άνδρας, χάθηκε γύρω στις 12:00, στην περιοχή Πλατανάκια στο Μοσχόφυτο Πύλης Τρικάλων και έπειτα από προσπάθειες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, βρέθηκε δυστυχώς νεκρός.

Από την πρώτη στιγμή, οι φίλοι του Γιώργου Μιχαλόπουλου είχαν ενημερώσει τις αρχές για την εξαφάνιση του, προκειμένου να έρθει άμεσα βοήθεια και ειδικές διασωστικές μονάδες.

Ο 59χρονος με καταγωγή από την πόλη του Βόλου, φαίνεται πως στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει σε χαράδρα, όπου και βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα νεκρός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Στο σημείο είχε σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες, όμως δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά για τον Γιώργο Μιχαλόπουλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: Νεκρός σε χαράδρα εντοπίστηκε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος που αγνοούνταν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.