ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Νεκρός σε τροχαίο 57χρονος – Δέχθηκε πάνω του και χιλιάδες volt από στύλους της ΔΕΗ! (vid+pics)

Τρίκαλα: Τρομερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Τρίτης (18/8), στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου – Πατουλιάς. Νεκρός ένας 57χρονος άνδρας.
Τρίκαλα: Νεκρός σε τροχαίο 57χρονος – Δέχθηκε πάνω του και χιλιάδες volt από στύλους της ΔΕΗ! (vid+pics)

Τρίκαλα: Ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (18/8), στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου – Πατουλιάς.

Νεκρός στο τροχαίο που έγινε στα Τρίκαλα ένας άνδρα 57 ετών, για τον οποίο έγινε μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού από τους άνδρες της Πυροσβεστικής και τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalaola.gr που βρέθηκε στο σημείο από τις πρώτες στιγμές, ο 57χρονος οδηγός κατευθυνόταν από Μεγαλοχώρι προς Πατουλιά και μετά από 2 περίπου χλμ. σε μια επικίνδυνη στροφή καρμανιόλα (έχουν γίνει κι άλλες φορές τροχαία ατυχήματα), ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο, χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα όπως φαίνεται, πάνω σε χοντρό στύλο της ΔΕΗ, με καλώδια υψηλής τάσης, την έσπασε και το αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα.

Πάνω στο αυτοκίνητο έπεσαν όλα τα καλώδια και μέχρι να έρθει το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα Πυροσβέστες με δύο οχήματα, πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ και άντρες της Αστυνομίας, που διέκοψαν την κυκλοφορία για ασφάλεια.

Ο οδηγός που ήταν εγκλωβισμένος βρήκε ακαριαίο θάνατο από τα βαριά τραύματα, είτε πιθανόν και από ηλεκτροπληξία. Αυτό θα διαπιστωθεί από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει μάλλον αύριο το πρωί.

Μόλις το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έκοψε την ηλεκτροδότηση και απομάκρυνε τα καλώδια, άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεκρού οδηγού.

Μετά από αρκετή ώρα, τον άτυχο άντρα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου έγινε και η επίσημη διαπίστωση θανάτου. Πρόκειται για τον 57χρονο Σ.Μ. με καταγωγή από χωριό της περιοχής, πατέρα ενός παιδιού, κάτοικο Αθηνών. Αυτή την περίοδο είχε έρθει να δει τους ηλικιωμένους γονείς του.

Τρίκαλα: Δείτε το ρεπορτάζ από το τρομερό συμβάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: Νεκρός σε τροχαίο 57χρονος – Δέχθηκε πάνω του και χιλιάδες volt από στύλους της ΔΕΗ! (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.