ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε 15χρονος μετά από παιχνίδι με αεροβόλο με τον αδερφό του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο ανήλικος που τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (28/6). Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσει στη ζωή και ενώ επρόκειτο να διακομισθεί στη Λάρισα, δυστυχώς το παιδί υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεόπετρα στα...
Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε 15χρονος μετά από παιχνίδι με αεροβόλο με τον αδερφό του

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο ανήλικος που τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής (28/6).

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Τρικάλων κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσει στη ζωή και ενώ επρόκειτο να διακομισθεί στη Λάρισα, δυστυχώς το παιδί υπέκυψε στο σοβαρό τραύμα του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Θεόπετρα στα Τρίκαλα, με το 15χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με το αδερφάκι του.

Oι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί, απασχολούν την Αστυνομία, που διεξάγει έρευνες σχετικά με το συμβάν.

Πηγή: TV10.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στα Τρίκαλα: Πέθανε 15χρονος μετά από παιχνίδι με αεροβόλο με τον αδερφό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.