ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης – Σήμερα η νεκροψία

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται στα Τρίκαλα το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης, με τα πορίσματα της οικογένειας και της αστυνομίας να αναμένονται. Σήμερα (17/7) αναμένεται η νεκροψία από τον ιατροδικαστή Λάρισας, με την παρουσία του πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης κοπέλας. Εν συνεχεία θα μεταβούν και οι δύο τους στο σημείο...
Τρίκαλα: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης – Σήμερα η νεκροψία

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται στα Τρίκαλα το θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης, με τα πορίσματα της οικογένειας και της αστυνομίας να αναμένονται.

Σήμερα (17/7) αναμένεται η νεκροψία από τον ιατροδικαστή Λάρισας, με την παρουσία του πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Εν συνεχεία θα μεταβούν και οι δύο τους στο σημείο που βρέθηκε η νεαρή, για να κάνουν αυτοψία, με την αστυνομία μέχρι τώρα να έχει καταλήξει στην αυτοκτονία.

Χθες κατέθεσαν η δίδυμη αδερφή της κοπέλας και ο 26χρονος αστυνομικός με τον οποίο συναντήθηκε η κοπέλα το μοιραίο βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα παιδιού: Τότε η πληρωμή της γ’ δόσης του Α21

Η αδελφή της 16χρονης κατέθεσε πως η Μαρία το βράδυ της Τρίτης είχε ραντεβού με τον 26χρονο αστυνομικό στην πλατεία των Τρικάλων.

Στα βίντεο που της έδειξαν οι αστυνομικοί είδε την αδελφή της να βγαίνει από το αμάξι του 26χρονου και να κατευθύνεται μόνη προς το λόφο του Προφήτη Ηλία, όπου λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρή, όπως λέει.

«Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε ότι δεν τον ξέρω και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, και του είπε ότι “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός εγώ δεν τον είδα καθόλου, η Μαρία μου είπε να φύγω. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές», είπε η ξαδέρφη της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: Συνεχίζεται το θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης – Σήμερα η νεκροψία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.