Αστυνομικός συνελήφθη για ασέλγεια της 4 ετών κόρης του. Ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψή του μετά την καταγγελία και τις έρευνες.

Φρίκη στα Τρίκαλα με αστυνομικό να ασεγλεί στο 4χρονο παιδί του.

Τέτοιες ειδήσεις προκαλούν αποτροπιασμό οπουδήποτε και αν γίνουν. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια κλειστή κοινωνία, μια επαρχιακή πόλη, στην προκειμένη περίπτωση τα Τρίκαλα.

Αστυνομικός συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών και «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, περιγράφοντας έτσι την ασέλγεια της 4 ετών κόρης του.

Μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του και την έρευνα που έγινε, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψή του. Ο αστυνομικός αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρει:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».