ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Συνελήφθη αστυνομικός που βίαζε την 4χρονη κόρη του!

Φρίκη στα Τρίκαλα με αστυνομικό να ασεγλεί στο 4χρονο παιδί του.
Τρίκαλα: Συνελήφθη αστυνομικός που βίαζε την 4χρονη κόρη του!

Τέτοιες ειδήσεις προκαλούν αποτροπιασμό οπουδήποτε και αν γίνουν. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια κλειστή κοινωνία, μια επαρχιακή πόλη, στην προκειμένη περίπτωση τα Τρίκαλα.

Αστυνομικός συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιών και «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, περιγράφοντας έτσι την ασέλγεια της 4 ετών κόρης του.

Μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του και την έρευνα που έγινε, ο εισαγγελέας ζήτησε τη σύλληψή του. Ο αστυνομικός αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρει:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: Συνελήφθη αστυνομικός που βίαζε την 4χρονη κόρη του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.