ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα – θάνατος 16χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα, που έριξε αρκετό φως στην υπόθεση. Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους», με την ολοκλήρωση της να γίνεται το μεσημέρι της Παρασκευής. Πλέον η αστυνομία κάνει έρευνες προκειμένου να γίνει γνωστό το πως βρέθηκε στο σημείο...
Τρίκαλα  – θάνατος 16χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα, που έριξε αρκετό φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους», με την ολοκλήρωση της να γίνεται το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον η αστυνομία κάνει έρευνες προκειμένου να γίνει γνωστό το πως βρέθηκε στο σημείο αυτό η άτυχη κοπέλα και ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναύπακτος: Ιερόσυλοι έκλεψαν το λείψανο του Αγ.Νεκταρίου (vid)

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατάθεση έχει δώσει ήδη ένας νεαρός 27 ετών, που είδε το ίδιο βράδυ την 16χρονη και την είχε αποβιβάσει από το αμάξι του περίπου στις 3 τα ξημερώματα.

Κάτι που φαίνεται ότι έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξ αρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα – θάνατος 16χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.