ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: 20χρονος ανέβασε αυστηρώς ακατάλληλο video με 15χρονη – Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Στα Τρίκαλα η μητέρα μίας 15χρονης προχώρησε στην καταγγελία πως ένας 20χρονος αφού ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την κόρη της, στην συνέχεια διέρρευσε το βίντεο στο διαδίκτυο. Ενώ τώρα αρνείται να το κατεβάσει.
Τρίκαλα: 20χρονος ανέβασε αυστηρώς ακατάλληλο video με 15χρονη – Τι καταγγέλλει η μητέρα της

Στα Τρίκαλα ένας 20χρονος ανέβασε ένα ακατάλληλο video με 15χρονη με την μητέρα της να προβαίνει σε καταγγελία.

Πιο συγκεκριμένα η μητέρα μίας 15χονης στα Τρίκαλα, έκανε πριν από λίγο καιρό καταγγελία στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγός FM 100», ότι ένας 20χρονος διαπομπεύει την κόρη της.

Επειδή ανέβασε βίντεο στο διαδίκτυο όπως είπε, στο οποίο κάνουν σεξ μαζί με την κόρη της. Μάλιστα η οικογένεια της κοπέλας έκανε καταγγελία στα τέλη του προηγούμενου μήνα στην ΕΛ.ΑΣ. Όμως η διαδικασία δεν προχώρησε γιατί η αστυνομία δεν είχε στα χέρια της το βίντεο.

Όμως αμέσως μετά από λίγες μέρες το βίντεο διέρρευσε σε ακόμα περισσότερους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έφτασε στα χέρια και της μητέρας. Έτσι πλέον με αποδεικτικά στοιχεία μπόρεσε να κάνει την καταγγελία.

Μάλιστα όπως τονίζει, πριν προχωρήσει στην αναφορά στις αρχές, ήρθε σε επικοινωνία με τον 20χρονο και του ζήτησε να αποσύρει το βίντεο από το διαδίκτυο. Όπως πήρε αρνητική απάντηση.

Για το θέμα τοποθετήθηκε στο trikalavoice, ο δικηγόρος της οικογένειας. Ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως η 15χρονη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε σημείο ακόμα και να σκέφτεται να δώσει τέλος στην ζωή της.

Ακόμη σημείωσε πως πέρα από τις γυναικοκτονίες, υπάρχουν και δολοφονίες χαρακτήρων. Όταν μία κοπέλα σε τόσο άγουρη ηλικία τον εμπιστεύτηκε και αυτός την διαπομπεύει και την εκμεταλλεύεται με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος είπε πως όλοι πρέπει να γίνουν θεματοφύλακες αξιών για άτομα αυτής της ηλικίας. Γιατί μπορεί κάποια μέρα το πρόβλημα, να τους «χτυπήσει» και στους ίδιους την πόρτα τους.

Ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως η δικαιοσύνη θα δράσει άμεσα και θα δείξει τα αντανακλαστικά της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρίκαλα: 20χρονος ανέβασε αυστηρώς ακατάλληλο video με 15χρονη – Τι καταγγέλλει η μητέρα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.