ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός μετά από ληστεία στο Μενίδι

Τροχαίο δυστύχημα: Τραγική κατάληξη είχε μία ληστεία σε διανομέα φαγητού καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες συγκρούστηκε με λεωφορείο, με απολογισμό έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Όπως σημειώνει το doxthi.gr στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop και συγκρούστηκε με το λεωφορείο επέβαιναν τέσσερις ρομά οι οποίοι λίγα λεπτά πριν είχαν επιτεθεί και αποσπάσει χρήματα...
Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός μετά από ληστεία στο Μενίδι

Τροχαίο δυστύχημα: Τραγική κατάληξη είχε μία ληστεία σε διανομέα φαγητού καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι δράστες συγκρούστηκε με λεωφορείο, με απολογισμό έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Όπως σημειώνει το doxthi.gr στο αυτοκίνητο που παραβίασε το stop και συγκρούστηκε με το λεωφορείο επέβαιναν τέσσερις ρομά οι οποίοι λίγα λεπτά πριν είχαν επιτεθεί και αποσπάσει χρήματα από ένα διανομέα φαγητού.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν στη συμβολή των οδών Καραμανλή και Αγίας Τριάδας στις Αχαρνές, παραβίασαν το stop και συγκρούστηκαν με διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΑ.

Νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ, ενώ τραυματίστηκε τόσο ένα από τους συνεπιβάτες του, όσο και ο οδηγός του λεωφορείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το ΙΧ παραβίασε το STOP και προσέκρουσε στο λεωφορείο, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες. Η λεία των δραστών από τον διανομέα ήταν 80 ευρώ. Η Πυροσβεστική χρειάστηκε μία ώρα, προκειμένου να απεγκλωβίσει τους επιβάτες από το όχημα. Υπάρχει και τέταρτος δράστης, ο οποίος διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός μετά από ληστεία στο Μενίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.