ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Έσβησε» η μητέρα και η κόρη σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματίας ο πατέρας

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου. Αποτέλεσμα της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων, ήταν να χάσουν τη ζωή τους μια 60χρονη γυναίκα και η 29χρονη κόρη της. Τραυματίστηκε σοβαρά ο 65χρονος σύζυγός που...
Τραγωδία στην Κρήτη: «Έσβησε» η μητέρα και η κόρη σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματίας ο πατέρας

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, στο 11ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου.

Αποτέλεσμα της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων, ήταν να χάσουν τη ζωή τους μια 60χρονη γυναίκα και η 29χρονη κόρη της.

Τραυματίστηκε σοβαρά ο 65χρονος σύζυγός που επέβαιναν στο ΙΧ της οικογένειας!

Όλα συνέβησαν στις 16:20, όταν – σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία – ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο και συνεπιβάτισσα την 8χρονη εγγονή του (!) μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας, οδηγός στο οποίο ήταν η 29χρονη κοπέλα, η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών, ενώ στο σημείο προκλήθηκε πανικός, καθώς διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να δουν τι είχε συμβεί, ενώ ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων, έως ότου διασώστες και πυροσβέστες ολοκληρώσουν το έργο τους.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της οικογένειας ανασύρθηκε νεκρή η μητέρα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Η κόρη της που οδηγούσε και ο πατέρας της 29χρονης που ήταν στη θέση του συνοδηγού, τραυματίστηκαν σοβαρά.

Στο άλλο όχημα, ο 57χρονος και η 8χρονη, δεν τραυματίστηκαν.

Η 29χρονη αμέσως μετά την μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χανίων, οδηγήθηκε στο χειρουργείο προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα βαρύτατα τραύματά της, όμως εκεί εξέπνευσε…

Ο πατέρας έχει αυτός τραυματιστεί σοβαρά, ενώ αναμένεται να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος, που ανεβάζει τη λίστα των θανόντων της ασφάλτου σε 14 στην Κρήτη εν έτει 2020…

Τροχαίο Κρήτη Πηγή: e-kriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Κρήτη: «Έσβησε» η μητέρα και η κόρη σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματίας ο πατέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.