ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο σοκ στον Πειραιά (vid)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά. Περισσότερες από 2 ώρες κράτησε η προσπάθεια των Πυροσβεστών. Το τουριστικό λεωφορείο έχει καρφωθεί στην κολώνα, πάνω στην διαχωριστική νησίδα στην Ακτή Μιαούλη, μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα στον Πειραιά. Περισσότεροι από 10 πυροσβέστες έχουν πέσει πάνω στην άμορφη μάζα της πρόσοψης και προσπαθούν να...
Τροχαίο σοκ στον Πειραιά (vid)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στην Ακτή Μιαούλη, στον Πειραιά. Περισσότερες από 2 ώρες κράτησε η προσπάθεια των Πυροσβεστών.

Το τουριστικό λεωφορείο έχει καρφωθεί στην κολώνα, πάνω στην διαχωριστική νησίδα στην Ακτή Μιαούλη, μπροστά από τον Άγιο Σπυρίδωνα στον Πειραιά.

Περισσότεροι από 10 πυροσβέστες έχουν πέσει πάνω στην άμορφη μάζα της πρόσοψης και προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Δεν υπάρχουν επιβάτες. Όλο το χτύπημα είναι από την πλευρά του. Οι λαμαρίνες έχουν εγκλωβίσει τα πόδια του.

 

Στις 6 το πρωί, το τουριστικό λεωφορείο κατευθύνεται προς τον ΟΛΠ, στην Ακτή Μιαούλη. Στο ύψος της πύλης Ε9, σε μια ανοιχτή στροφή, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του οχήματός του το οποίο καταλήγει πάνω στην κολώνα που βρίσκεται στην διαχωριστική λωρίδα.

Στο σημείο φτάνουν σχεδόν αμέσως τόσο αστυνομικοί που αποκλείουν το δρόμο, τρία πυροσβεστικά οχήματα αλλά και ένας γερανός βαρέων οχημάτων για να τραβήξει το λεωφορείο.

Οι πυροσβέστες, όπως φαίνεται και στις εικόνες, έχουν βάλει ένα σεντόνι στο παρμπρίζ του λεωφορείου που έχει διαλυθεί. Μετά από σχεδόν 2 ώρες προσπαθειών για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, διασώστες του ΕΚΑΒ μπαίνουν και αυτοί μέσα στο πούλμαν.

Μίση ώρα αργότερα, φαίνεται ο οδηγός του λεωφορείου για πρώτη φορά. Μεταφέρεται με φορείο έξω από το βαρύ όχημα.

Φαίνεται να έχει τις αισθήσεις του. Με δυσκολία σηκώνει τα χέρια του, ακολουθώντας τις οδηγίες του πληρώματος του ΕΚΑΒ που του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Λίγα λεπτά μετά, τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο και από εκεί στο νοσοκομείο.

Το τρακαρισμένο όχημα απομακρύνθηκε από το σημείο στις 12 και μισή το μεσημέρι, ενώ διερευνάται η αιτία που προκάλεσε το ατύχημα.

Πηγή: megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο σοκ στον Πειραιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.