ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Βίντεο σοκ από τη στιγμή του δυστυχήματος φέρεται να διέρρευσε στο Youtube

Βίντεο σοκ, απο το συγκλονιστικό τροχαίο έξω από τη Βουλή, φέρεται να έχει διαρρεύσει σε λογαριασμό στο Youtube.
Τροχαίο στη Βουλή: Βίντεο σοκ από τη στιγμή του δυστυχήματος φέρεται να διέρρευσε στο Youtube

Βίντεο σοκ, απο το συγκλονιστικό τροχαίο έξω απο τη Βουλή, φέρεται να έχει διαρρεύσει σε λογαριασμό στο Youtube.

Προς το παρόν αν και όλα τα δείχνουν πως πρόκειται για το πραγματικό video από την στιγμή του ατυχήματος, οι αστυνομικές αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει με κάποια ανακοίνωση τους.

Μάλιστα το ίδιο video διακινείται την τελευταία ώρα και σε λογαριασμό στο Twitter.

 

Θυμίζουμε πως το τροχαίο ατύχημα έγινε την Παρασκευή 12 Μαρτίου, όταν υπηρεσιακό αυτοκίνητο της προσωπικής φρουράς της Ντόρας Μπακογιάννη πήγε να μπει στο parking της Βουλής από την πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας, στρίβοντας αριστερά ( στο ρεύμα της καθόδου προς Σύνταγμα).

Τότε η μηχανή που οδηγούσε ο 23 χρονος Ιάσωνας έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το σοβαρό της υπόθεσης είναι πως ο 23 χρονος πέρασε με πράσινο, χωρίς να έχει παραβιάσει τον ΚΟΚ.

Θύελλα αντιδράσεων, προκάλεσε και ο τροχονόμος που ήταν παρόν στο περιστατικό και είπε με άκρως εριστικό και ειρωνικό τρόπο σε αυτόπτη μάρτυρα που κατήγγειλε να όσα είδε, να σηκωθεί να φύγει απο το σημείο.

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, γνωστοποίησε το γεγονός 2 μέρες αργότερα, μετά τον σάλο που είχε γίνει στο Twitter με πάνω από 70.000 tweets να έχουν γραφτεί για το περιστατικό.

Τέλος να σημειώσουμε πως η οικογένεια, παρά το δράμα που βιώνει, δώρισε τα όργανα του 23 χρονου Ιάσωνα, δίνοντας ζωή σε συνανθρώπους μας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο στη Βουλή: Βίντεο σοκ από τη στιγμή του δυστυχήματος φέρεται να διέρρευσε στο Youtube», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.