ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο διανομέας, αναζητείται ο οδηγός ταξί

Η μεγάλη κινητοποίηση έφερε την εύρεση του διανομέα που φαίνεται στο βίντεο να μιλάει με τους αστυνομικούς.
Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο διανομέας, αναζητείται ο οδηγός ταξί

Τροχαίο στη Βουλή: Η μεγάλη κινητοποίηση έφερε την εύρεση του διανομέα που φαίνεται στο βίντεο να μιλάει με τους αστυνομικούς.

Τροχαίο στη Βουλή: Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα του τροχαίου δυστυχήματος στη Βουλή, που κόστισε τη ζωή σε έναν 23χρονο οδηγό μηχανή.

Οι αντιδράσεις που έφερε το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ήταν τεράστιες, που δείχνει τους αστυνομικούς να προσπαθούν να σταματήσουν αυτόπτη μάρτυρα από το να μιλήσει με μία απίστευτα επιθετική στάση.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το δυστύχημα έγινε με το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη και άμεσα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό μαρτύρων.

Μάλιστα, έγινε έκκληση για να βρεθεί ο διανομέας που μιλάει στο βίντεο και έλεγε ότι ο 23χρονος πέρασε κανονικά με πράσινο.

Στα social media που κάποιοι θεωρούν ότι κάνουν… κακό, άπαντες αναζητούσαν πληροφορίες, για να βοηθηθεί η οικογένεια του άτυχου νεαρού.

προκειμένου η οικογένεια του νεαρού να έρθει σε επαφή μαζί του και να βοηθήσει στην διαλεύκανση της υπόθεσης…

Σελίδες στο Facebook οδηγών ταχυμεταφορών αναζητούσαν στοιχεία για τον συνάδελφό τους και σύντομα εντοπίστηκε.

Πλέον γίνεται αναζήτηση για τον οδηγό του ταξί που ήταν στο συμβάν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Επειδή υπήρξε επαφή με τον συνάδερφο, κατεβάσαμε εμείς την ανάρτηση αναζήτησης του.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για την άμεση απόκριση.

Posted by Κούριερ Ντελίβερι Διανομείς με Δίκυκλο ή Van on Sunday, March 14, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τροχαίο στη Βουλή: Νέα διάσταση στο περιστατικό μετά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο στη Βουλή: Βρέθηκε ο διανομέας, αναζητείται ο οδηγός ταξί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.