ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας

Σε τροχαίο που έγινε στο Μαρκόπουλο μεταξύ φορτηγού και βυτιοφόρου δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους κι ένα τραυματίστηκε σοβαρά
Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας

Τραγωδία σημειώθηκε στο 27ο χλμ. της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκόπουλου, καθώς δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο από σύγκρουση φορτηγού με βυτιοφόρο.

Πρέπει να πούμε ότι από το τροχαίο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, για λόγους ασφαλείας, αφού υπάρχει διαρροή βενζίνης.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε με πολύ μεγάλη δυσκολία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά».

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταφερθεί εκ νέου στο ΚΑΤ καθώς τα τραύματά του χρίζουν θωρακοχειρουργικής επέμβασης.

Δυστυχώς οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό έχασαν τη ζωή τους από τη σύγκρουση.

Στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με είκοσι πυροσβέστες και πέντε οχήματα.

Αυτό που έλεγαν οι αρμόδιοι είναι ότι πρέπει να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα ανάφλεξης.

Γι’ αυτό άλλωστε και ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα η διαδικασία απεγκλωβισμού τόσο του τραυματία οδηγού του βυτιοφόρου όσο και των δύο θυμάτων στο φορτηγό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που προκλήθηκε το ατύχημα και η Τροχαία διενεργεί έρευνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Δύο νεκροί κι ένας τραυματίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.