ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο τώρα: Έκτακτο-Σοβαρό ατύχημα στην Λ. Βουλιαγμένης

Τροχαίο τώρα: Ένα πολύ σοβαρά τροχαίο έγινε λίγο με τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα. Ένα μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης είναι ένας δρόμους που καθημερινά καταγράφονται τροχαία. Ένα από αυτά έγινε και απόψε στο ύψος της Ηλιούπολης στο ρεύμα προς Αθήνα. Μια μηχανή και...
Τροχαίο τώρα: Έκτακτο-Σοβαρό ατύχημα στην Λ. Βουλιαγμένης

Τροχαίο τώρα: Ένα πολύ σοβαρά τροχαίο έγινε λίγο με τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα. Ένα μηχανάκι συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο.

Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης είναι ένας δρόμους που καθημερινά καταγράφονται τροχαία. Ένα από αυτά έγινε και απόψε στο ύψος της Ηλιούπολης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκαν, με την μηχανή να έχει διαλυθεί. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγω ότι σίγουρα ο οδηγός της μηχανής θα έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο τώρα: Έκτακτο-Σοβαρό ατύχημα στην Λ. Βουλιαγμένης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.