ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρομερή πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ Καστοριάς: Δίπλα στους μαθητές και σε όσους έχουν ανάγκη!

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Καστοριάς έκανε γνωστό ότι πέρα από τη βοήθεια για την κάλυψη των βασικών αναγκών, διαθέτει τον χώρο του Συνδέσμου και παρέχει κινητά και λάπτοπ
Τρομερή πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ Καστοριάς: Δίπλα στους μαθητές και σε όσους έχουν ανάγκη!

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ στην Καστοριά προχωρούν σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία με στόχο να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας σε όλους τους τομείς.

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Καστοριάς έκανε γνωστό ότι πέρα από τη βοήθεια για την κάλυψη των βασικών αναγκών, διαθέτει τον χώρο του Συνδέσμου και παρέχει κινητά και λάπτοπ για όσα παιδιά δεν έχουν ίντερνετ και δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην τηλεκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν.Τοσκίτσης: Ήρθε η ώρα να γίνει ξανά Ευρωπαίος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος ΠΑΟΚ Καστοριάς ενημερώνει όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου χρώματος ομάδας που περνάνε δύσκολα αυτούς τους περίεργους καιρούς της πανδημίας ότι θα βρίσκεται δίπλα σε οποιονδήποτε δυσκολεύεται για βασικές ανάγκες (super market, Φαρμακείο) και στήριξη σε κάθε δυσκολία που περνάει.

Επίσης διατίθεται ο χώρος του Συνδέσμου για παιδάκια που δεν έχουν ίντερνετ στο σπίτι και αδυνατούν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, όπως και κινητά ή λάπτοπ για την παρακολούθηση της.

Τα τηλέφωνα του συνδέσμου:

6909432782, 6947597243,6978838599,6978427009.

ΥΓ. Ας μείνουμε όλοι δυνατοί και ενωμένοι.

Γιατί,

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.-

Μετα τιμής Kastoria Club PAOK»

Ο Συνδεσμος ΠΑΟΚ Καστοριάς ενημερώνει ολους τους συμπολίτες μας ανεξαρτητου χρώματος ομαδας που περνάνε δυσκολα αυτους…

Δημοσιεύτηκε από Kastoria Club PAOK στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομερή πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ Καστοριάς: Δίπλα στους μαθητές και σε όσους έχουν ανάγκη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.