ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρομερό: Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το ίντερνετ!

Στην τιμή των 4,5 ευρώ μέσω ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι, με το οποίο επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια, την Τετάρτη 20 Μαϊου, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, δυστυχώς το θειικό οξύ (βιτριόλι), μπορεί κάποιος να το βρει πολύ εύκολα στην αγορά και χωρίς να δώσει κανένα στοιχείο. Το ίδιο ισχύει...
Τρομερό: Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το ίντερνετ!

Στην τιμή των 4,5 ευρώ μέσω ίντερνετ αγόρασε το βιτριόλι, με το οποίο επιτέθηκε στην άτυχη Ιωάννα η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια, την Τετάρτη 20 Μαϊου, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δυστυχώς το θειικό οξύ (βιτριόλι), μπορεί κάποιος να το βρει πολύ εύκολα στην αγορά και χωρίς να δώσει κανένα στοιχείο. Το ίδιο ισχύει κι αν το παραγγείλει κανείς ηλεκτρονικά.

Πάντως, από την επίθεση στην άτυχη Ιωάννα και μετά, φαίνεται αυτό να άλλαξε, κι όποιος κάνει παραγγελία από το ίντερνετ, θα πρέπει να δίνει τα στοιχεία της αστυνομικής του ταυτότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι-35χρονη: «Είχα πάει για νύχια, δεν πέτυχε η βαφή στο μαλλί»

Αυτό ήταν και ένα από τα «λάθη» της δράστιδος που εντόπισαν οι διωκτικές αρχές, όπως και η χρήση της τηλεκάρτας, τόσο στην εταιρεία ραδιοταξί, όσο και σε ένα κηπουρό που χρειαζόταν για κάποιες εργασίες, κι έτσι έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψή της.

Η 35χρονη εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ψυχρή και ψύχραιμη. Ο εισαγγελέας της απήγγειλε κατηγορίες για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και το πλημμέλημα της απείθειας.

Επίσης, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει τι έχει πάθει η 34χρονη Ιωάννα, απάντησε πολύ ψυχρά και λακωνικά: «Ναι ξέρω τι έχει πάθει» και μάλιστα συμπλήρωσε ότι την είχε ενημερώσει μια ξαδέρφη της, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, τον απέκλεισε από το ενδεχόμενο οποιαδήποτε πράξη του να είχε σχέση με τη δική της δράση.

Πηγή: thetoc.gr 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρομερό: Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το ίντερνετ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.