ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ μετά από χτύπημα κεραυνού! (pic)

Αναστάτωση προκλήθηκε σε επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και εν μέσω μπόρας, κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο που βρίσκονταν έξω από το χωριό Μοναστηράκι, το απόγευμα του Σαββάτου (26/5). Ευτυχώς, χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού δεν θρηνήσαμε θύματα από την ηλεκτρική εκκένωση και...
Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ μετά από χτύπημα κεραυνού! (pic)

Αναστάτωση προκλήθηκε σε επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορεστιάδα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και εν μέσω μπόρας, κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο που βρίσκονταν έξω από το χωριό Μοναστηράκι, το απόγευμα του Σαββάτου (26/5).

Ευτυχώς, χάρη στην ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού δεν θρηνήσαμε θύματα από την ηλεκτρική εκκένωση και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρόμος για επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ μετά από χτύπημα κεραυνού! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.