Ο άτυχος 42χρονος είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή του Αιγίου. Στη θέα του μικρόσωμου τετράποδου, όρμησε ένας μεγαλόσωμος σκύλος, τον οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει ο 47χρονος ιδιοκτήτης του. Γρήγορα η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου, με το αγριεμένο σκυλί να επιτίθεται στο κατοικίδιο του 42χρονου, ο οποίος με αυτοθυσία επιχείρησε να σώσει...

Ο άτυχος 42χρονος είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή του Αιγίου.

Στη θέα του μικρόσωμου τετράποδου, όρμησε ένας μεγαλόσωμος σκύλος, τον οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει ο 47χρονος ιδιοκτήτης του.

Γρήγορα η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου, με το αγριεμένο σκυλί να επιτίθεται στο κατοικίδιο του 42χρονου, ο οποίος με αυτοθυσία επιχείρησε να σώσει το κατοικίδιο του.

Μάταια όμως, αφού το άγριο σκυλί άρπαξε το κατά πολύ μικρότερο ζώο και στη συνέχεια το θανάτωσε, μπροστά στα μάτια του αιμόφυρτου ιδιοκτήτη του…

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Αιγιαλείας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του άγριου σκύλου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης.

 

*Φώτο αρχείου