ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμος στο Αίγιο – Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο και σκότωσε το σκυλάκι του…

Ο άτυχος 42χρονος είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή του Αιγίου. Στη θέα του μικρόσωμου τετράποδου, όρμησε ένας μεγαλόσωμος σκύλος, τον οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει ο 47χρονος ιδιοκτήτης του. Γρήγορα η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου, με το αγριεμένο σκυλί να επιτίθεται στο κατοικίδιο του 42χρονου, ο οποίος με αυτοθυσία επιχείρησε να σώσει...
Τρόμος στο Αίγιο – Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο και σκότωσε το σκυλάκι του…

Ο άτυχος 42χρονος είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα στην περιοχή του Αιγίου.

Στη θέα του μικρόσωμου τετράποδου, όρμησε ένας μεγαλόσωμος σκύλος, τον οποίο δεν μπορούσε να συγκρατήσει ο 47χρονος ιδιοκτήτης του.

Γρήγορα η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου, με το αγριεμένο σκυλί να επιτίθεται στο κατοικίδιο του 42χρονου, ο οποίος με αυτοθυσία επιχείρησε να σώσει το κατοικίδιο του.

Μάταια όμως, αφού το άγριο σκυλί άρπαξε το κατά πολύ μικρότερο ζώο και στη συνέχεια το θανάτωσε, μπροστά στα μάτια του αιμόφυρτου ιδιοκτήτη του…

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια πήγε στο Α.Τ. Αιγιαλείας, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης του άγριου σκύλου συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης.

 

*Φώτο αρχείου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τρόμος στο Αίγιο – Σκύλος δάγκωσε άνθρωπο και σκότωσε το σκυλάκι του…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.