ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαπανίδου: «Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία λογική, πηγαίνουμε όπου βάρκα όπου πανιά»

«Άστραψε και βρόντηξε» η γνωστή δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, αναφορικά με τον χειρισμό της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό.
Τσαπανίδου: «Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία λογική, πηγαίνουμε όπου βάρκα όπου πανιά»

«Άστραψε και βρόντηξε» η γνωστή δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου, αναφορικά με τον χειρισμό της Κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τη σταδιακή άρση των μέτρων κατά του κορονοϊού, ενημερώνοντας πως θα ανοίξει το λιανεμπόριο από τη Δευτέρα (5/4), αλλά και οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα, με την Πόπη Τσαπανίδου να εκφράζει τους προβληματισμούς της.

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τις αποφάσεις που παίρνει, τονίζοντας πως έχει φανεί ότι «δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο, ούτε κάποια λογική».

Μεταξύ άλλων σημείωσε πως: «Υπάρχει μια μερίδα των λοιμωξιολόγων που λέει ότι αν ανοίξουμε τώρα θα δούμε μπροστά μας ένα βουνό από διασωληνωμένους και νεκρούς. Δεν έγινε ποτέ lockdown. Εφαρμόστηκε πλήρως από τον κόσμο, όμως ήταν πολύ κακά σχεδιασμένο. Tο να ανοίξουμε το λιανεμπόριο για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στις πλατείες είναι αστείο σαν επιχείρημα. Ο κόσμος πηγαίνει στην πλατεία για να πιει έναν καφέ και να καθίσει. Δεν πηγαίνει για να ψωνίσει και δεν του λείπει να ψωνίσει ή εν πάσει περιπτώσει δεν είναι αυτή η πρώτη του ανάγκη».

Στη συνέχεια τόνισε πως: «δεν είναι κακή ιδέα να ανοίξουν τα μαγαζιά. Ήδη άνοιξαν τα κομμωτήρια,βλέπουμε ότι λειτουργούν με ασφάλεια. Η ένσταση μου είναι ότι εξακολουθούμε να μην έχουμε κανέναν σχεδιασμό και να πηγαίνουμε όπου βάρκα όπου πανιά. Εξακολουθούμε να υποκύπτουμε σε πιέσεις και αυτή τη φορά νομίζω πως η κυβέρνηση υποκύπτει στις πιέσεις τις δημοσκοπικές. Χάνει μονάδες στις δημοσκοπήσεις, εμφανίζεται ο κόσμος απογοητευμένος απέναντι της στα μέτρα που εφαρμόζει και αποφάσισε να ανακρούσει πρύμναν. Δεν έχει κανέναν σχεδιασμό απολύτως αυτό που συμβαίνει και καμία λογική. Δεν γίνεται να ανοίγεις τώρα το λιανεμπόριο με 800 περίπου διασωληνωμένους και να το κρατάς κλειστό όλο τον χειμώνα με 200, 300  και 400 κρούσματα».

Υπενθυμίζεται πως το άνοιγμα θα γίνει με τρεις προϋποθέσεις τις οποίες έθεσαν οι ειδικοί και είναι οι εξής:

-Να μην υπάρξει κοσμοσυρροή στους δρόμους.

-Να γίνονται rapid test στους εργαζόμενους δύο φορές την εβδομάδα.

-Να διατηρηθεί το ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, όπως ορίζει ο νόμος.

Marfin: Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης – Οπτικοακουστικό υλικό και νέα στοιχεία!

Φουρθιώτης: Τέλος η αστυνομική φύλαξη – Τι ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσαπανίδου: «Δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία λογική, πηγαίνουμε όπου βάρκα όπου πανιά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.