ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσαπανίδου για το μπάχαλο με το ρεύμα: «Κάποιος πρέπει να πληρώσει, να χάσει την καρέκλα»

Για το σοβαρό θέμα με το κομμένο ρεύμα στην Αττική πήρε η γνωστή δημοσιογράφος, εξηγώντας πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν.
Τσαπανίδου για το μπάχαλο με το ρεύμα: «Κάποιος πρέπει να πληρώσει, να χάσει την καρέκλα»

Για το σοβαρό θέμα με το κομμένο ρεύμα στην Αττική πήρε θέση η Πόπη Τσαπανίδου, εξηγώντας πως κάποιοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Για ακόμα μία μέρα αρκετές περιοχές στην Αττική έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, κάτι που είναι αποτέλεσμα των πτώσεων αρκετών δέντρων πάνω στα καλώδια. Τι είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Το εύλογο ερώτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, μετά τα όσα βιώνουν αρκετοί πολίτες, είναι το αν στις συσκέψεις που προηγήθηκαν για την κακοκαιρία Μήδεια, συζητήθηκε το θέμα με τα κλαδιά.

Αυτή ακριβώς την απορία εξέφρασε η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα αυτό…

«Είναι τρομερό τέσσερις μέρες μετά την έναρξη της κακοκαιρίας υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν ρεύμα, νερό, δεν έχουν τίποτα. Αλλά θα πάρουν πόσα; Κανά 30άρι ευρώ, με την μείωση της έκπτωσης που θα δοθεί από την ΔΕΗ. Όπως είπε και ένας φίλος μου, αυτά δεν φτάνουν ούτε για ψυχοφάρμακα με αυτά που περάσαμε τις τελευταίες μέρες.

Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι οτι ακούμε οτι θα γίνει σχέδιο νόμου για να δούμε ποιος θα ευθύνεται για το κλάδεμα των δέντρων. Δεν έχουμε νόμους μέχρι σήμερα και θα πρέπει να προσθέσουμε ακόμα ένα νόμο. Κάτι μου λέει οτι προσθέτουμε νόμους, προσθέτουμε αρμοδίους, γενικώς κάνουμε ένα θολό τοπίο για να μην ξέρουμε ποιος είναι ο αρμόδιος.

Σίγουρα ήταν μια κακή κακοκαιρία. Δεν ήταν όμως ο χειρότερη. Έχουμε περάσει αυτή του 2004 που ήταν χειρότερη. Φταίει ο Δήμος, φταίει η Περιφέρεια, φταίει το κακό μας το κεφάλι; Κάπως πρέπει την επόμενη φορά που θα μας βρει, να μην αφήσουμε το 2021 ανθρώπους τόσους μέρες χωρίς ρεύμα. Κάποιος πρέπει να φύγει από την καρέκλα του, κάποιος πρέπει να πληρώσει, κάποιος να αναλάβει την ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στα λεγόμενά της ουσιαστικά συμφώνησε και ο Πάνος Αμυράς, με την Πόπη Τσαπανίδου να συμπληρώνει: «Μπαίνανε σε συσκέψεις από την ημέρα που ήρθε η ενημέρωση από την ΕΜΥ. Έμπαιναν σε συσκέψεις που διαφήμιζαν. Τι ακριβώς συζητούσαν; Ένας δεν ρώτησε αν είναι κλαδεμένα τα δέντρα; Πότε κόπηκαν για τελευταία φορά. Όταν χιονίζει πέφτουν κλαδιά», με τον Πάνο Αμυρά να λέει: «Και να ρώτησε, μετά από τόσες μέρες δεν έχουμε πάρει απάντηση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσαπανίδου για το μπάχαλο με το ρεύμα: «Κάποιος πρέπει να πληρώσει, να χάσει την καρέκλα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.